Anfora

Caracteristici:

Este un amestec de ulei de masline rafinat (obtinut in conformitate cu cele mai avansate tehnici de rafinare) cu ulei de masline extravirgin de buna calitate. Uleiul de masline are, in comparatie cu majoritatea uleiurilor de seminte, o mai buna rezistenta la prajit, deoarece punctul de ardere (temperatura la care uleiul incepe sa se degradeze eliberand fum si substante nocive) este mai mare, permitand astfel prajirea la temperaturi mai ridicate, cu rezultatul unei prajiri crocante, gustoase si usoare. 

Sugestii de utilizare:

Aroma deosebit de delicata a uleiului de masline Anfora lasa intacta aroma alimentelor, chiar si a celor mai delicate, atat in ​​prajire cat si gatit.

Anfora
Ce înseamnă „presat la rece”?
Ce înseamnă „presat la rece”?
Expresiile „extras la rece”, „presat la rece” şi alte expresii similare, garantează că pe parcursul procesului de extracţie temperatura nu...
Citeste tot
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
Ce determina calitatea unui ulei de masline?
De un complex de factori care pe tot parcursul, de la alegerea măslinelor la momentul potrivit de coacere, de la tipul de extracţie până la...
Citeste tot
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cum se recunoaşte un ulei extra virgin de calitate?
Cu siguranţă un preţ foarte scăzut ar trebui să alarmeze consumatorul vigilent. Un ulei de calitate este caracterizat de gustul intens al măslinei,...
Citeste tot
Stiati ca?